logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...
ŽÁDOST O KONTAKT ZAVOLEJTE MI, PROSÍM


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Jak zvyšovat efektivitu vzdělávání zaměstnanců - 1. VOX a.s.
Účinnost prostředků věnovaných na vzdělávání zaměstnanců je mnohdy problematická. Příčinou jsou chyby jak při plánování vzdělávacích akcí, tak i při jejich realizaci a následném hodnocení.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Akvizice - nedílná součást profesionálního obchodu
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Akvizice - nedílná součást profesionálního obchodu

Postupujte tak, abyste neztratili příležitost jediné akviziční schůzky Umění získávat nové zákazníky patří mezi základní předpoklady úspěchu každého, kdo se zabývá obchodem. Pomůžeme Vám identifikovat slabá místa Vašeho akvizičního procesu. Koncepčně se zaměříme na akvizice nových zákazníků s cílem usnadnění nastavení standardů práce na akvizicích. Kurz je určen: sales manažeři zkušení obchodníci Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás: dozvíte se, jak ohodnotit potenciál nového zákazníka a jak připravit strategii pro jeho získání seznámíte se s osvědčenými tipy pro zvládnutí náročného obchodního jednání natrénujete si zásady úspěšného prodejního rozhovoru a odnesete si nové tipy na praktických příkladech zjistíte, jak k akvizici přistupují obchodníci jiných společností

... Zpět ke kurzu  -> Akvizice - nedílná součást profesionálního obchodu



Top Vision

Společnost top vision působí na trhu rozvoje manažerů již od roku 2001. Naše mnohaleté zkušenosti a zázemí největší vzdělávací skupiny v České republice EDUA Group dopomohly k vytvoření ucelené nabídky tréninků, seminářů a kurzů soft i hard skills dovedností, IT kurzů a školení. Samozřejmostí je možnost připravit pro klienty akce na míru, a to naším oddělením interního vzdělávání. Společnost top vision také pořádá zajímavá fóra a konference.

Naše akce ročně navštíví 7 000 účastníků, pořádáme 16 manažerských fór a přes 650 otevřených tréninkových a seminárních dnů. Disponujeme nejširší a nezávislou sítí manažerů, expertů a lektorů v České republice. Ročně na našich otevřených a interních akcích vystoupí více než 300 osobností.

S naší širokou nabídkou a vědomostmi se rádi podělíme i s Vámi.


Top Vision

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Implementace novely Zákona o kybernetické bezpečnosti s novou směrnicí NIS 2: z teorie do praxe Implementation of the amendment to the Cybersecurity Act with the new NIS 2 Directive: from theory to practice v květnu 2024 - Brno
^